Nachtkanoen

Beleef deze unieke ervaring,  kanoën bij volle maan door Utrecht. Dit jaar al voor het 23e jaar!

Wij bieden de mogelijkheid om ‘s avonds bij volle maan, lekker te peddelen met de ondergaande zon door de mooie grachten en Singels van de stad Utrecht. Onderweg wordt uiteraard gepauzeerd bij één van de vele Utrechtse cafeetjes. Het einde van de tocht is een ware climax want je vaart onder allerlei donkere en lage bruggetjes door.

Deze tocht is uitsluitend onder professionele begeleiding. De tochten duren ongeveer 3 uur, inclusief pauze. Kosten: € 15,- per persoon tenzij anders staat aangegeven.

Bent u met een groep van tien personen of meer dan kunt u zelf een datum prikken. De kosten zijn € 17,50,- per persoon. Voor studenten is het € 15,- per persoon bij een groep van vijftien personen of meer. 

Voor overnachten bij ons in de buurt, zie onderaan de pagina.

Nachtkano Agenda

Klik hier om de agenda te bekijken.

Nachtkanoen 2018: deze datums staan vast, in januari komen er meer datums bij om te kiezen.

Maandag 30 April, verzamelen om 20:45 uur vertrek om 21:00 uur, Volle maan.

Dinsdag 29 Mei, verzamelen om 20:45 uur vertrek om 21.00 uur, Volle maantocht.

Donderdag 28 Juni, verzamelen om 20:45 uur vertrek om 21.00 uur, Volle maantocht.

Vrijdag 27 Juli, verzamelen om 20:45 uur vertrek om 21.00 uur, Volle maantocht

Zondag 26 Augustus, verzamelen om 20:45 uur vertrek om 21.00 uur, Volle maantocht

Dinsdag 25 september, verzamelen om 20:45 uur vertrek om 21.00 uur, Volle maantocht

 

 

Nachtkanoen voor kinderen

Onder alle lage bruggen door en over donkere watertjes. Ben je niet bang in het donker, voor spinnen of ratten? Dan is deze tocht misschien iets voor jou. Vaar mee met onze gids en laat je verrassen.

De route loopt vanaf de Rijnstroom richting de stad van Utrecht, bij Ledig Erf gaan we rechtsaf, en peddelen we terug via de Minstroom.
Deze mooie, en rustige route, slingerent door de achtertuinen van de bewoners die daar wonen.

Bij terugkomst op de Rijnstroom hebben wij het kampvuur al aangestoken. Hier krijgen jullie dan van een van onze instructeurs een bol deeg en een stok om zelf vervolgens een broodje te bakken boven het kampvuur. Drankjes kunnen los gekocht worden of je kunt ervoor kiezen om een grote pan chocomelk boven het vuur op te warmen.

De prijs van dit arrangement is € 12,50 per persoon, zonder vuur en broodje, met vuur en broodje is de prijs € 15,-p.p, Het is te boeken vanaf tien personen.

Liever door de natuur peddelen

Dan brengen wij u met de groep naar bunnik, en hebben de kinderen alleen de stroom mee, richting de kano verhuur, onderweg pauzeren we langs de waterkant, aan de rand van het bos van Amelisweerd, hier is  gelegenheid om wat te drinken, of wat lekker te nuttigen, en om even een spel te spelen.

Bij terugkomst op de Rijnstroom hebben wij het kampvuur al aangestoken. Hier krijgen jullie dan van een van onze instructeurs een bol deeg en een stok om zelf vervolgens een broodje te bakken boven het kampvuur. Drankjes kunnen los gekocht worden of je kunt ervoor kiezen om een grote pan chocomelk boven het vuur op te warmen.

De prijs van dit arrangement is € 17,50 per persoon inclusief broodje bakken, en is te boeken vanaf tien personen.

De Nachtkano Route

Benieuwd naar de route? Klik hier.

Botenverhuur de Rijnstroom V.O.F. - Weg naar Rhijnauwen 2 - 3584 AD Utrecht
Tel: 030-2521311 of 06 53684329 Mail: info@rijnstroom.nl - K.v.K. Utrecht: 54421926 - Bankrekening: BTW nr: NL 8512.98.771.B.01